Shau kryeministrin Rama, shoqërohet nga policia qytetari (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ishte sot në Fier, ku disa qytetarë e punonjës të rafinerisë së naftës kanë dalë në protestë. Por një ngjarje tjetër u regjistrua aty.

Një qytetar siç duket dhe nga pamjet ka sharë dhe fyer kryeministrin.

Ai është shoqëruar më pas nga policia.

VIDEO: