Shaqirit ia ofrojnë emblemën e UÇK-së, ai e largon para televizionit publik të Zvicrës

Gjatë intervistës për shtyp pas ndeshjes së Zvicrës, një situatë interesante i ka ngjarë Xherdan Shaqirit. Ylli i Zvicrës u ndërpre në intervistën e tij, pasi atij iu dha një jakne ‘speciale’, përcjell Periskopi.

Shaqirit i është vishur një jakne që mbante emblemën e UÇK-së, por reagimi i tij ishte i çuditshëm.

Lojtari i Zvicrës e largoi menjëherë emblemën e UÇK dhe bëri një buzëqeshje ironike.