“Serbia, po bëhet gati për luftë!” Paralajmëron Ministria e Mbrojtjes e Rusisë: Testohet “Pancir S” për mbrojtje nga NATO

Ministria e Mbrojtjes e Rusisë ka njoftuar se artileri ushtarake serbe dhe ruse kanë kryer një marshim prej 170 kilometrave në poligonin ‘Pasuljanske livade’. Kështu shkruan në Facebook profesori universitar Fadil Maloku, i cili citon Ministrinë e Mbrojtjes së Rusisë, e cila ka njoftuar se ndër artileritë ushtarake është testuar edhe ‘Pancir S’, një armë e sofistikuar kundërajrore për mbrojtje nga NATO. Maloku shkruan se, Kosova për të ndalë këtë kërcënim serbo-rus mundet vetëm me shpejtimin e anëtarësimit të FSK-së në NATO. Postimi i plotë: “Serbia, po bëhet gati për luftë! Kosova, duhet sa më shpejt në NATO! Ministria e...