Rama: Serbia ta njohë Kosovën, që të kemi paqe përfundimtare në Ballkan

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka thënë se në Ballkan ende nuk ka paqe përfundimtare, duke iu referuar veçanërisht problemit mes Kosovës dhe Serbisë. Ai tha se Serbia duhet ta njohë Kosovën si shtet sovran dhe të pavarur. Rama, në një intervistë për televizionin francez “France24”, thotë se të gjitha vendet e rajonit janë të ftuara t’i bashkohen kësaj nisme rajonale. “Në nismën ‘Ballkani i Hapur’ dera është e hapur për të gjithë vendet e Ballkanit pa parakushte, por ideja është të mos mbetemi viktimë e vetos së dikujt, një apo një tjetri, që nuk duan atë apo atë. Ne...