Rama njofton tërheqjen nga padia ndaj Haradinajt

Kryeministri Rama ka njoftuar heqjen dorë nga padia ndaj ish-kryeministrit të Kosovës Edi Rama. Njoftimi është dhënë gjatë konferencës për shtyp të kryeministrit pas kthimit nga takimet në Kosovë. Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se tërheq padinë ndaj ish kryeministrit Ramush Haradinaj. “Ramushit i kam kërkuar takim si të gjithë të tjerëve për të shkuar dhe për ta vizituar në selinë ose shtëpinë e tij siç tako si një paditës që shkon te i padituri, besoj se nuk ishte ai që ulej duke më hapur derën, por doja të diskutoja për këtë çështje që është shumë më e madhe se...