Pse e pushoi Cakajn dhe Shahinin? Rama bën reagimin befasues: Këtë vit do bëhem vetë kosovar

Gjatë takimit me studentë në Kosovë kryeministri Edi Rama u pyet në lidhje me faktin se në qeverinë e kaluar kishte 2 ministra kosovarë, ndërsa këtë vit asnjë. Kësaj pyetjeje kryeministri iu përgjigj me batutë Rama duke thënë se këtë vit ka vendosur që të bëhet kosovar vetë.

Pjesë nga biseda

Studenti: Në qeverinë Rama 2 kishit dy ministra nga Kosova, por tani asnjë . Ccfarë ndodhi?

Rama: Do bëhem kosovar vetë këtë mandat të tretë. Mos qeshni se unë po e thashe diccka e bëj. Nuk vij të bëj fushatë këtu mos kini frikë.