Protestuesi në SHBA: Shqiptarët dhe italianet kanë dalë me shkopinj, mos hyni në këtë lagje

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë përfshirë nga protesta dhe trazira pasi një afro-amerikan me emrin George Floyd humbi jetën në duart e policisë së Minneapolis-it. Një autopsi private e bërë nga familjarë të Floyd-it tregoi se 46-vjeçari humbi jetën si pasojë asfiksisë. Protestues janë ngritur kundër racizmit dhe dhunës së ushtruar nga forcat policore prej gati një jave. Ka grupe paqësore por nuk kanë munguar as grupet që po shkatërrojnë çdo gjë që u del përpara. Në qytete të ndryshme u është vënë flaka koshëve të mbeturinave dhe janë vandalizuar biznese që ndodhen buzë rrugës.   Megjithatë, një shqiptar...