Pasuria gjysmë milionëshe e Vjosa Osmanit, bëhet me shtëpi në lagjen luksoze “Marigona”

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani ka bërë të ditur pasurinë në Agjencinë Kundër Korrupsionit. Osmani sikurse nga pozita që ka tani në politikë, e fuqishme është edhe nga pasuria që posedon ajo dhe burri i saj.

Shtëpi, banesa, parcela të tokave dhe para të gatshme ka në posedim Vjosa Osmani-Sadriu dhe burri i saj Prindon Sadriu. Vlera e tyre arrin më shumë se gjysmë milionë euro.

Ajo çka bie në sy ndryshe nga deklarimi i pasurisë në vitin 2019, në vitin 2020 Vjosa Osmani ka deklaruar se ka blerë edhe një shtëpi në lagjen luksoze ku frekuentohet vetëm nga njerëzit e pasur, “Marigona Hill”.

Më poshtë keni disa dokumente publike nga AKK.