Pamje nga protesta në Minneapolis të SHBA-së, digjet stacioni policor dhe ndërtesa të tjera (VIDEO)

Qindra protestues në Shtetet e Bashkuara të Amerikës të revoltuar për vr asjen e një burri 46 vjeçar me ngjyrë nga një oficer policie, kanë filluar të shkatërrojnë gjithçka që u del para.

Për të shpërndarë protestuesit policia përdori gazin lotsjellës.

Video: