Ngjela: Nëse jepet Mitrovica, ka luftë si lufta e Vlorës (VIDEO)

I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, profesori Lisen Bashkurti tha se Presidenti Thaçi është futur në bisedime konspirative me Vuçiçin.

Ndërsa avokati Spartak Ngjela u shpreh se kjo do të thotë se do të ketë luftë si ajo e Vlorës.

Bashkurti: Presidenti Thaçi është futur në bisedime konspirative me Vuçiçin dhe ka pasur mbështetjen e kryeministrit Rama.

Ngjela: Po u ndërruan territoret, Mitrovica, atëherë ka luftë, si lufta e Vlorës. Preken gjendjen e një shoqërie nacionaliste.

Video: