Në fillim të verës borë në Evropë, ja në cilin vend (FOTO)

Borë në fund të qershorit dhe në fillim të verës ka rënë në Britaninë e Madhe. Kjo ka shokuar banorët e qytetit Valsal, të cilët në mëngjes janë zgjuar me rrugët dhe oborret e mbuluara nga bora.

Një pjesë e madhe e britanikëve në disa zona vetëm pak ditë më parë kanë shijuar rrezet e diellit. Por një ditë apo
gjegjësisht dje ata u zgjuan me borë si një befasi e madhe për ta.

Rrugët u mbuluan me bore dhe se banorët thane se këto pamje janë mësuar që të shohin gjatë dimrit, përcjell Mirror.