Mediat e huaja tregojnë synimet e Putinit për të marrë Aeroportin e Prishtinës: Britanikët thanë se kjo do niste ‘Luftën e Tretë Botërore’

Në një nga artikujt e Associated Press të ditëve të fundit ishte edhe historia se si Presidenti rus, Vladimir Putin, sugjeroi se ishte figura kryesore në ‘zotërimin’ e aeroportit të Kosovës nga trupat ruse në fund të luftës gjatë vitit 1999 Presidenti rus Vladimir Putin po sugjeron që ai ishte një figurë kryesore në marrjen e aeroportit të Kosovës nga trupat ruse në fund të luftës së 1999, thuhet në artikull. Tutje tregohet se si aeroporti që gjendet jashtë kryeqytetit të Kosoës, ishte një nga shkaqet e tensioneve midis Rusisë dhe Perëndimit nga fundi i Luftës së Ftohtë. Në një...