Masat anti-virus: Gruaja var në ballkon posterin ku shkruhet: Mos më hajdeni në shtëpi mysafirë, as unë nuk do vi (FOTO)

Një grua nga Turqia ka gjetur mënyrën më interesante dhe go ditë se për të njoftuar të afërmit e saj se gjatë peridhës sëvirusit nuk pret asnjë njeri në shtëpi dhe nuk do shkojë askund si mysafire.

Ajo ka va rur një poster të madh në ballkonin e shtëpisë së saj ku shkruan: “Në shtëpi jemi! Deri sa të mbarojë virusi, nuk presim dhe nuk shkojmë mysafirë. Ma skë, distancë, higjienë”.

Gruaja është nisur nga fakti se edhe pse ndodhemi në një periudhë kritike përsa i përket pandemisë së koronavirusit njerëzit nuk respektojnë masat e marra dhe bashkohen grumbull, shkojën tek shtëpitë e njëri-tjetrit pa ruajtur distancë.

Shiko tv shqip live