Kryeministri Rama jep lajmin shpresëdhënës: Nëse nuk kemi valë tjetër të dytë të Covid-19, në fund të vitit do ndodh kjo

Kryeministri Rama tha se nëse nuk do të ketë një valë tjetër në shtator, atëherë në fund të vitit do të kemi rezultat ekonomik dhe financiar sipas parashikimit, më mirë se në 2019.

“Rezistencë deri në kalimin, uroj me sukses, të sezonit turistik. Nga shtatori nëse nuk kemi ndonjë valë tjetër, do të mbledhim të gjitha forcat e do të marrim vrullin e nevojshëm.

Në fund të vitit do të kemi rezultat ekonomik dhe financiar sipas parashikimit, më mirë se në fund të vit të kaluar. Vitin e ardhshëm do bëjmë një histori suksesi”, tha Rama.