Kryeministri Rama bën njoftimin e rëndësishëm për situatën e COVID-19 në vend

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në rrjetin social ka përcjellë informacionet e radhës, se si do të vijohet nga sot pas masave lehtësuese ndaj COVID-19. Kreu i qeverisë ka treguar se si do të jetë fundjava e fundit me zonat e kuqe, 30-31 maj.

Kryeministri Rama konfirmon se do të hapen pa kufizime aktivitetet e lejuara të biznesit, në të gjithë vendin.

Po kështu, hiqen kufizimet e lëvizjes së këmbësorëve dhe automjeteve brenda zonave. Nuk do të lejohet dalja nga perimetri i zonave të kuqe deri më 1 qershor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edi Rama (@ediramaal) on