Kisha Serbe vendos kryqe nëpër lisa, shqiptarët vendosin flamurin kuq e zi (FOTO)

Kisha Politike Serbe, vazhdon me avzain e vjetër duke përdorur fenë si instrumet të tyre kundër shqiptarëve në Kosovë. Kjo politikë njihet historikisht duke i provokuar shqiptarët për t’i paraqitur si anti-kristian dhe anti-europian. Prifti serb Sava Janjic, i cili është prift në Manastirin e Deçanit, ka shkruar në Facebook, “në fshatin Lubizhdë janë vandalizuar kryqet nga shqiptarët lokalë të Kosovës dy ditë parë”, ai akuzoi shqiptarët si anti-krishter dhe anti-serb. FOTO: The sign of cross which was inscribed traditionally on a tree during the Pentecost in Ljubižda village was vandalized by local Kosovo Albanians two days after. The anti-Serb...