Ju pëlqen Edi i “Përputhen”? S’keni parë ende babin super të palestruar të tij

Eduard Kuçi, i njohur gjerësisht si Edi i “Përputhen”, mungoj per disa ditë në emision për shkak të vizites në familje. Arsyeja kryesore e shkëputjes ishte lindja e nipit, të cilin ai donte ta shihte patjetër nga afër.

Dukagjinasi që dikur është marrë me rep muzikë dhe tani kërkon nuse në “Përputhen”, ka mjaftë mbështetje nga babai, të cilin e ka si shok e nëse nuk do ta dinit nuk do mendonit kurrë se ai është babi i tij, por të gjithë mendojnë se janë miq e moshatar.

I ati i Edit, që gjjthashtu jeton larg Kosovës, merret me fitnes, madje duket tamam si bodybuilder.