Ja se si mund të kaloni pa problem në kufirin e Maqedonisë së Veriut, mërgimtari u tregon mënyrën se si (FOTO)

Ankesat për hasjen në vështirësi për futjen në Maqedoninë e Veriut janë shtuar shkaku se shumë mërgimtarë presin me orë të tëra dhe duhet të kenë test për Covid-19 jo më të vjetër se 72 orë dhe të qëndrojnë në karantinë shtetërore 14 ditore.

E një qytetar ka publikuar një shkrim që sadopak ti informoj dhe ndihmojë ato qytetarë që futen në teritorin e Maqedonisë së Veriut.

Postimi i plotë:

“Të nderuar bashkëfshatarë dhe të gjithë ju gurbetçarë, po e bej një postim në lidhje me testin dhe çështjen e hyrjes në Maqedoni, të gjithë ju që më keni shkruajt po ju përgjigjem nëpërmjet këtij postimi.

Për të hy në Maqedoni është e thjeshtë duhet të keni testin PCR, dhe duhet të nënshkruani dokument 14 ditë për vetë izolim.

Të gjithë gurbetçarëve ju uroj mirëseardhje në vendlindje. Ju përshëndes të gjithëve 🙋🏻‍♂️”

FOTO: