“Gjej një minutë për të menduar”, kryeministri Edi Rama del me mesazhin domethënës që në mëngjes (FOTO)

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me një mesazh tepër domethënës. Me fjalët e shenjta të Nënë Terezës përçon mesazhin për të gjetur një minutë kohë për t’u menduar, për t’u lutur dhe për të qeshur. Elementë këto tepër jetësor dhe që na falin një jetë të paqtë.

“Gjej një minutë për të menduar, gjej një minutë për t’u lutur, gjej një minutë për të qeshur”, – janë fjalët e të madhes Nënë Tereza që kryeministri Rama ka shpërndarë në rrjetet sociale.

FOTO: