“Erdhi qershori tani, ju rrisim rrogën”, Rama jep lajmin e mirë: Më në fund pas 40 vitesh (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka qenë sot në Elbasan, ku së bashku me ministren e Shëndetësisë, Ogeta Manastirliu kanë inspektuar pediatrin e re të spitalit të Elbasanit.

Që në nisje të takimit me mjekët e këtij spitali, Rama i kujtoi se në qershor do të rritet rroga.

Erdhi qershori tani, ju rrisim rrogën” – tha Rama, ndërsa mjekët qeshin.

Ministrja Manastirliu tha se tashmë korpusi Spitalit të Elbasanit është një korpus tërësisht i kompletuar për nga pikëpamja e strukturës spitalore, por edha nga pikëpamja e teknologjisë, imazherisë dhe laboratorëve.

Pas një seri investimesh në spitalin e Elbasanit, investimi më i ri tashmë i përfunduar është Spitali Pediatrik, një angazhim i përmbushur tashmë që i siguron shërbime cilësore më shumë se 20 mijë fëmijëve që marrin shërbim cdo vit në këtë spital. Se si kanë qenë kushtet e Spitalit Pediatrik, atë e dinë fare mirë të gjithë mjekët dhe infermierët e këtij spitali, por për të thënë të vërtetën, tashmë korpusi i spitalit të Elbasanit është një korpus i mirëinvestuar nga pikëpamja e infrastrukturës spitalore, por edhe nga pikëpamja e teknologjisë, imazherisë dhe laboratorit që tashmë janë përfshirë në gjithë programin e zhvillimit spitalor.” – u shpreh Ministrja Manastirliu.

Video: