E quajti ndrikull, Nikolla flet për marrëdhënien me Berishën dhe opozitën

Kryetarja e re e parlamentit, Lindita Nikolla shprehet se do të hapë “një faqe të re në kuvend”, pasi do të përpiqet të shmangë tensionet dhe mosmarrëveshjet mes deputetëve gjatë seancave. Në vitin 2016, kur reforma në arsim përjashtoi nga e drejta për shkollë të lartë shumë studentë, ish-kryeministrin Sali Berisha fajësoi Nikollën, atëherë ministre Arsimi dhe madje nuk kurseu as ofendimet për të. “Edi Rama bashkë me këtë ndrikullën këtu janë përgjegjëse për situatën”, tha atëherë ish-kryeministri me ironi. E ftuar në Top Talk, në intervistën e parë si kryeparlamentare, Nikolla premtoi se do të anashkalojë konfliktet e së...