E bukur dhe provokuese, 25 vjeçarja shqiptare që kërkon të dashur në televizion (FOTO)

Patjetër një emision ku të rinjt njihen live për tu dashuruar dhe krijuar lidhje do të bënte mjaft zhurmë, e për më tepër në një vend të vogël si Shqipëria.

Sezoni i dytë i “Përputhen” ka nisur dhe Ana Lleshi është një prej konkurenteve e cila ka rënë mjaft në sy me paraqitjen e saj dhe sjelljen provokuese.

25 vjeçarja jeton në Tiranë dhe është në tenativë të gjej një të dashur në televizion.

Paraqitjen Ana e quan si pikën e saj të fortë për këtë ndiqni për më tepër fotogalerinë e mësipermë.