Dritan Abazoviç: Ulqinit nuk i nevojitet përmendore e Skënderbeut, nëna dhe babai i tij kanë qenë serbë (VIDEO)

Në një intervistë për mediumet malazeze, shqiptari Dritan Abazoviç i cili me katër deputetët e fituar me partinë URA është bë vendimtar për formimin e qeverisë malazeze, ka vlerësuar se Ulqinit nuk i nevojitet përmendore e Skënderbeut.

Abazoviç në këtë intervistë thotë se Skenderbeu është figurë “militare”, duke insistuar se në Ulqin nevojiten figura paqësore.

Abazoviç poashtu shpreh mendimin se prindërit e Skënderbeut nuk kanë qenë shqiptarë, por serbë.

Intervistën e tij në gjuhën serbe mund ta përcillni tek videoja e në vazhdim. /InfoShqip.com

Video: