“Dikur në një klasë, sot ministra në qeverinë e Shqipërisë dhe Kosovës”, Evis Kushi publikon foto me shokun e vjetër

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka publikuar një foto me një shokë të vjetër, ministrin e Mjedisit në Kosovë, Liburn Aliu.

Në një postim në rrjetet sociale, ministrja shkruan se dikur ishin shokë klase në në gjimnazin “Dhaskal Todri” në Elbasan, ndërsa sot janë ministra në Qeverinë e Shqipërisë dhe Qeverinë e Kosovës.

“Kënaqësi të takoja sot Liburn Aliu, Ministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, në Republikën e Kosovës.”, shkruan ajo.