Çfarë po ndodhë: Serbët vendosin drunjë para barrikadës

Protestuesit serbë kanë vendosur edhe drunj para një barrikade mbrëmjen e kaluar, në pikëkalimin kufitar në Bërnjak.

Edhe pse marrëveshja është arritur, dhe sipas saj protestuesit do të largohen nesër së bashku me barrikadat, ata nuk kanë ngujuar që të përforcojnë pengesat.

KlanKosova ka publikuar foto nga vendi i ngjarjes.

FOTO: