Alfred Cako bën deklaratën e fortë: Ju tregoj se kush i kontrollon sot paratë e shqiptarëve

Konspiracionisti Alfred Cako shprehet se sot paranë e zotëron ‘Familja Rothschild’. Sipas tij, kjo familje zotëron të gjitha bankat e botës, edhe ato në Shqipëri.

“Sot paratë i zotëron Familja Rothschild (e njohur si Dinastia Rothschild, ose më thjesht si Rothschildët) është një dinasti evropiane me origjinë hebreje gjermane që themeloi filiale financiare dhe bankash nga fundi i shekullit të 18-të.

Kjo familje sot zotëron të gjitha bankat e botës, edhe ato në Shqipëri. Se njerëzit kujtojnë se e ka Banka Qëndrore paranë tonë. Jo nuk e ka ajo. Edhe paranë ruse, që Putin shihet si i pavarur dhe ai pret paranë nga kjo familje. Ata shpërndajnë para që kthehet në fund me përqindje. Këta duke ndenjur, bëhen pronarë që qarkullojnë vetëm para. Këta e presin paratë”, shprehet Cako në Top Channel.