A është ky krimineli më budalla i të gjitha kohërave (Video)

Kur një kriminel në Kanada dje theu një xham për të hyrë në këtë dyqan e tëra që i është dashur të mbajë mend është të dijë se cilin xham e kishte thyer.
Sidoqoftë edhe kjo detyrë e thjeshtë e tij duket se ishte shumë e komplikuar.

Ai nuk e mbajti mend këtë gjë ndërsa kur u kthye mund ta merrni me mend se çfarë ka ndodhur. Video është publikuar në Youtube dhe është bërë hit brenda orëve.