Nëse keni humbur çelësat, veproni kështu (VIDEO)

Disa njerëz harrojnë shpejt dhe shpesh. Objekti që ndoshta humbet më shumë është ccelësi. Ai mund të jetë i zyrës, i punës i shtëpisë ose dhe i makinës. Por tani nuk keni pse shqetësoheni.

Ju duhet vetëm një minutë që ta çelni drynin dhe brengat tuaja do të zgjidhen.

Klikoni videon dhe do të shihni se si të hapni një dry pa pasur nevojë për çelësin. Shikoni videon mësipër për më shumë.