5 shtetet evropiane që nuk mund të udhëtoni asnjëherë me aeroplan

Interesante, njerëzit që dëshirojnë të udhëtojnë në 5 shtete të Evropes nuk mund të udhëtojnë me aeroplan, përcjell albinfo.ch. Nga njëra anë, Franca, dhe nga ana tjetër, Deti Mesdhe, Monako është vendi i dytë më i vogël në botë. Njerëzit zakonisht aterrojnë në Aeroportin e Nice në Cote d`Azur në Francë. Këto janë pesë vendet evropiane në të cilat nuk mund të shkoni me aeroplanë: Vatikani Është vendi më i vogël në botë me një sipërfaqe prej 0,44 kilometra katrorë. Ai nuk ka aeroportin e vet, sepse ndodhet brenda Romës, i cili ka dy aeroporte ndërkombëtare. San Marino Një shtet...