Unike: Ja si ngjyroset uniforma e ushtrisë (Video)

Një video e publikuar në rrjetet sociale, tregon dicka jashtëzakonisht të paimagjinueshme.

A keni menduar ndonjëherë se si punohen dhe dizajnohen uniformat e ushtrisë?

Dicka të tillë do të iu tregojmë në pamjet në vazhdim, teksa shihet se ilustrimet e mëposhtme janë të një metode unike dhe të paparamendueshme ndonjëherë, transmeton Klan Kosova.

Ngjyrosja e kapelave apo helmetave dhe të gjitha elementeve të tjera që e përbëjnë një uniformë ushtrie bëhet në këtë mënyrë, për më shumë ndiqeni videon mësipër.