Shqiptarët që ndërtuan Libanin dhe modernizuan shtetin e Lindjes së Mesme (VIDEO)

Shpërthimi në Bejrut shkatërroi veprën e inxhinierit Filip Shiroka, i cili projektoi skelën e portit të kryeqytetit libanez, që ishte nga më të mëdhatë në Lindjen e Mesme.

Shqiptarë të tjerë kanë hise të madhe në modernizimin e shtetit, shkruan Klan Kosova. Për të flet ish-korrespodenti i Rilindjes në këtë pjesë të botës, Nehat Islami.

Video: