Shikoni çfarë ndodh kur ndez 6000 fije shkrepëse njëherësh

Duket si një tortë gjigante, por nuk është e tillë. Megjithatë, le të quajmë një “tortë” me plot 6,000 fije shkrepëse. Sigurisht që vendosja e fijeve të merr orë të tëra, por ndjesia që merr kur ndizen shkrepëset është e mrekullueshme!

Shikoni si merr flakë kjo “tortë” me 6000 fije shkrepëse dhe se sa e vështirë është që të fiket. A nuk është e mahnitshme?