Shikojeni se si e sfidon vdekjen ky i ri (Video)

Nëse keni fobi nga lartësitë më mirë mos e shihni këtë video.

Guximi i këtij djaloshi duhet të jetë pika më e fortë që ka përderisa stërvitet në këtë ndërtesë që të turbullon vetëm kur e sheh. I sigurtë dhe me një ekuilibër të pabesueshëm djaloshi qëndron në vertikalen mbi duar në majen e një ndërtese gjigande në Dubai.