Nëse e shihni dikë me këtë shenjë në dorë, menjëherë thirreni policinë

A e dini se çfarë do të thotë kjo shenjë?

Kjo do të thotë se dikush është në telashe.

Prandaj, nëse ndonjëherë e shihni dikë me pikë të zezë në pëllëmbën e dorës së tyre, mos heziton ta thërrisni policinë në sekondë, raporton lajmi.net.

Kjo ndryshe quhet edhe “Kampanja Pika e Zezë”, e cila ka filluar në Facebook dhe është një mënyrë për t’i njohur viktimat e abuzimeve të ndryshme.

Prandaj, nëse e shihni dikë me këtë pikë të zezë, ju duhet ta dini se ai/ajo person është në rrezik.