I ndalohet fluturimi sepse e ka emrin Isis (FOTO LAJM)

Një grua në Britaninë e Madhe, e quajtur Isis, është ndaluar që të udhëtojë me avion për shkak të emrit të saj që është si ai i grupit terrorist.

Ajo e zbuloi këtë gjë kur rezervonte nje biletë avioni dhe më pas iu anullua me justifikimin “probleme teknike”, shkruan “The Sun”.

Rani Isis thotë se, kjo është gjë është e padrejtë dhe është e shqetësuar se çfarë do të ndodhë kur të shkojë në aeroporte. Ajo thotë se, historia kur nuk u lejua më të udhëtonte me avionin nisi kur avioni rus u rrëzua mbi Egjipt në muaji tetor.

Tani asaj i duhet që të prenotojë biletat e avionit vetëm duke përdorur emrin e saj të parë.

emri isis

I ndalohet fluturimi sepse e ka emrin Isis