Pushka snajper DSR-Precision DSR 50. Kjo pushke snajper e prodhuesit gjerman DSR-Precision GmbH, konsiderohet te jete pushka numer nje ne bote per nga fuqia shkaterruese e demtuese dhe aktualisht pushka me e rrezikshme. Pesha (pa fisheke): 10.3 kg Gjatesia: 135 cm.

Pushka snajper DSR-Precision DSR 50. Kjo pushke snajper e prodhuesit gjerman DSR-Precision GmbH, konsiderohet te jete pushka numer nje ne bote per nga fuqia shkaterruese e demtuese dhe aktualisht pushka me e rrezikshme. Pesha (pa fisheke): 10.3 kg Gjatesia: 135 cm.

Pushka snajper DSR-Precision DSR 50. Kjo pushke snajper e prodhuesit gjerman DSR-Precision GmbH, konsiderohet te jete pushka numer nje ne bote per nga fuqia shkaterruese e demtuese dhe aktualisht pushka me e rrezikshme. Pesha (pa fisheke): 10.3 kg Gjatesia: 135 cm.