Blendi Fevziu shtanget nga deklarata e Hoxhës: Ua e ke takuar ti vetë?

Të dielën në mbrëmje, rreth orës 21:00 u ekzekutua Bardhok Pllanaj, 46 vjeç. Ai ishte duke udhëtuar me makinë në fshatin ‘Shkoj i Ri’, gjatë sulmit me ar m ë. Moderatori Blendi Fevziu ka mbetur krejtësisht i habitur në momentin që Artan Hoxha po tregonte se ishte takuar personalisht me Pllanajn.

Pjesë nga biseda në “Opinion”

Artan Hoxha: Kur u takova për herë të fundit me Pllanajn…

Blendi Fevziu: E ke takuar ti more?

Artan Hoxha: Jo njëherë po shumë herë, dhe ti se më…

Blendi Fevziu: Po ç’bëje ti me të ore

Artan Hoxha: Po si ç’bëja , e takoja pra, njeri i lirë ishte ai çfarë kishte. Në Shkodër dihet se kush janë Kumbarët e vërtetë, ata ngrenë në ajër Perëndinë, jo Bardhoku të ishte aty, po dhjetë Bardhokër të mblidheshin. E dinë të gjithë.