Australiani që ndan shtratin me dy binjake (FOTO-LAJM)

Ky është Ben Byrne, burri australian që ndan shtratin me dy binjake: Anna dhe Lucy DeCinque, të cilat kanë shpenzuar më shumë se 30 mijë dollarë për të ngjarë edhe më shumë me njëra-tjetrën.

31-vjeçari me profesion mekanik i fitoi zemrën vajzave në Facebook dhe vendosi që të lidhej me të dyja njëkohësisht pasi folën për 6 muaj në rrjetin social.

“Është hera ime e parë me dy të dashura njëkohësisht. Të them të drejtën është e vështirë pasi duhet t’i japësh vëmendje 100% të njëjtë të dyjave. Atë që bëj për njërën, duhet ta bëj edhe për tjetrën”, tha zoti Byrne për ‘Woman’s Day’.

australiani 2