1.6 milionë klikime për këtë kek, cili është sekreti i tij

Është pak por e sigurt që ëmbëlsirat i pëlqejnë të gjithë. Jo më kot këtë video e kanë parë më shumë se 1 milion njerëz.

Kjo ëmbëlsirë është shumë thjeshtë pasi ka vetëm tre përbërës, vezë, çokollatë të bardhë ose të zezë dhe krem djathi. Shikoni videon për më shumë.