Vodhi fonde publike, politikani japonez qan “live”!

Është akuzuar se ka përvetësuar rreth 20 mijë euro fonde publike për udhëtimet e tij private dhe politikani japonez ka nisur të qajë drejtpërsëdrejti para kamerave televizive gjatë një konferencë për shtyp.

Bëhet fjalë për 47-vjeçarin Ryotaro Nonomura, i cili është paraqitur para gazetarëve në Tokio për të dhënë shpjegimet e tij, por gjatë konferencës për shtyp ka nisur të qajë në mënyrë të dëshpëruar.

Sikur të qanin kështu të gjithë politikanët e korruptuar…