UEFA ndryshon rregullën e kartonëve të verdhë

Shtëpia më e madhe e futbollit në Evropë, UEFA, pas një mbledhje që ka pasur dhe pas një propozimi që ka marrë nga Komiteti i Klubeve në UEFA, ka vendosur që ta ndryshojë rregullën e kartonëve të verdhë. Tash e tutje sipas këtij vendimi të UEFA-s, të gjithë lojtarët që me skuadrat tyre marrin pjesë në garat evropiane dhe ndëshkohen me kartonë të verdhë në fazën e grupeve dhe në çerekfinale, ai kartonë nuk do të vlejë për fazën e gjysmëfinales, në rast se lojtari ndëshkohet në gjysmëfinale, ai do të ketë të drejtë të luaj në finale. Ky vendim...