Ja cili është telefoni më i shitur i të gjitha kohërave (FOTO LAJM)

Nokia 1100″>1100 është modeli më i shitur i telefonit në të gjitha kohërat. Ky është një model që ka dalë në në fund të vitit 2003. Ai nuk ka dy kamera ballore ose ekran me prekje, megjithatë mund të përdoret për të dërguar mesazhe, ndriçuar, si dhe ka kasa shumë të forta.

Në rreth 5 vite, Nokia shiti gati 250 milionë njësi të telefonit Nokia 1100″>1100, duke u bërë kështu jo vetëm telefoni më i shitur në të gjithë botën, por edhe pajisja elektronike më e shitura për konsumatorë.

Telefoni kushtonte rreth 100 dollarë. Ai kishte kasa të lëvizshme, butona rezistentë ndaj pluhurit, kapacitet për 50 mesazhe (20 të ardhura dhe 25 të dërguara), 50 vende për kontakte, bateri që zgjaste për rreth 400 orë, nëse nuk përdorej shumë… dhe më e rëndësishmja, kishte lojën e famshme Snake!

nokia1100