AK-47. Kallashnikov AK-47 eshte nje nga pushket me te perdorura dhe me te popullarizuara ne bote. Per here te pare kjo pushke sulmi eshte prodhuar ne vitin 1946 nga Mikhail Kallashnikov. Edhe sot e kesaj dite kjo pushke e rrezikshme, me kosto te ulet, perdoret si arme kryesore e forcave te sigurise.

AK-47. Kallashnikov AK-47 eshte nje nga pushket me te perdorura dhe me te popullarizuara ne bote. Per here te pare kjo pushke sulmi eshte prodhuar ne vitin 1946 nga Mikhail Kallashnikov. Edhe sot e kesaj dite kjo pushke e rrezikshme, me kosto te ulet, perdoret si arme kryesore e forcave te sigurise.

AK-47. Kallashnikov AK-47 eshte nje nga pushket me te perdorura dhe me te popullarizuara ne bote. Per here te pare kjo pushke sulmi eshte prodhuar ne vitin 1946 nga Mikhail Kallashnikov. Edhe sot e kesaj dite kjo pushke e rrezikshme, me kosto te ulet, perdoret si arme kryesore e forcave te sigurise.