Heckler & Koch HK416. Kjo është një pushkë sulmi e prodhuar në vitin 2004 nga kompania gjermane Heckler & Koch, e cila është përdorur me të madhe në luftën në Afganistan, luftën në Irak dhe në konfliktin në veri të Malit. Pesha(pa fishekë): 3 kg. Gjatësia: 69 cm.

Heckler & Koch HK416. Kjo është një pushkë sulmi e prodhuar në vitin 2004 nga kompania gjermane Heckler & Koch, e cila është përdorur me të madhe në luftën në Afganistan, luftën në Irak dhe në konfliktin në veri të Malit. Pesha(pa fishekë): 3 kg. Gjatësia: 69 cm.

Heckler & Koch HK416. Kjo është një pushkë sulmi e prodhuar në vitin 2004 nga kompania gjermane Heckler & Koch, e cila është përdorur me të madhe në luftën në Afganistan, luftën në Irak dhe në konfliktin në veri të Malit. Pesha(pa fishekë): 3 kg. Gjatësia: 69 cm.