iPhone 7 vjen me këtë veçori mahnitëse

Harrojeni hapjen e celularit me shenjat e gishtit, gjenerata e ardhshme e iPhone pritet që t’ju lejojë t’i kontrolloni aplikacionet dhe të shkruani pa e prekur fare celularin.

Gjiganti kalifornian i teknologjisë ka aplikuar për një patentë e cila quhet “senzorët e prekjeve të shumta. Shikojeni videon mësipër për me shumë.