Bëni qirinj prej mandarinës për vetëm 2 minuta (VIDEO)

Kur ju doni të zbukuroni shtëpinë me një erë të këndshme dhe një atmosferë të ngrohtë, me kujdes të qëroni një mandarinë dhe bëni qirinj të mrekullueshëm në shtëpi pa shpenzuar para. Shikoni videon e mëspiërme për më shumë.