Zgjohet pas 12 vitesh, ajo çfarë dëgjoi do ju habit

Momenti më i vështirë për Martin Pistorius ishte kur dëgjoi nënën e tij të thoshte: “Shpresoj që të vdesësh”. Mendova se ai nuk do e dëgjonte, ka thënë nëna.
Djali i saj bënte në atë periudhë plot 10 vjet që ishte i izoluar në trupin e tij të pafuqishëm dhe pa ndjenja. Megjithatë ai ka dëgjuar çdo gjë, por nuk mund të reagonte, qante apo fliste. Dy vjet më pas ndodhi mrekullia, Martin u zgjua.

Kjo është historia e pabesueshme e shpresës dhe vullnetit së 39-vjeçarit nga Afrika e Jugut e cila tani është edhe në një libër e që mban titullin “Ghost Boy” (Djali Fantazëm).
Pas zgjimit jeta e Martin Pistorius mori një tjetër kthesë.

Pas studimeve për shkenca kompjuterike, Martin sot jeton në Angli ku ka edhe kompaninë e tij për web design. Ai jeton sëbashku me bashkëshorten e tij, Joana.

Reply