Volkswagen Jetta e re debuton në Detroit (FOTO)

Gjenerata e re e limuzinës kompakte Volkswagen do të ketë premierën botërore në auto-sallonin e Detroitit në fillim të vitit 2018.

Enterieri posedon instrument digjital me tabelë të madhe dhe sistem multimedial.