Vogëlushi musliman ndërton dordolec në një formë që duhet të marrim mësim (FOTO)

Janë qenie pa sherr, pa inate dhe totalisht të sinqertë, dhe kjo vazhdon derisa ti mësojnë sherret nga më të rriturit.

Por nëse të rriturit – prindërit japin shembuj të mirë për më të vegjëlit, rezultatet do të jenë të lakmueshme. Kështu ndodhë edhe në fotografinë e mëposhtme ku një fëmijë i vogël ka ndërtuar njeri prej bore – dordolec, dhe i ka bërë ata xhemat, ndërsa vet është bërë imam.

Një gjest i tillë jo vetëm se na kujton rëndësinë e edukimit të fëmijëve, por edhe na tregon se si mund ti lejojmë ata të bëhen kreativ, pasi një gjë e tillë na besfason edhe neve. /MESAZHI