Vizitorët shqetësohen, për luanin ‘asht e lëkurë’ (VIDEO)

Juboraj është luani që jeton në një kopsht zoologjik të Bangladeshit, që po shqetëson vizitorët për shkak të dukjes.

Kafsha 18-vjeçare është aq e dobët shkaku i kequshqyerjes, sa që i shihen lehtë eshtrat dhe kurrizi, ndërsa lëvizë me vështirësi.

Kujdestarët thonë se e ka nga mosha, meqë refuzon të hajë.

Deri më tani janë mbledhur një numër i konsiderueshëm i nënshkrimeve, si pjesë e peticionit që të largohet nga kafazi e të dërgohet te veterinari. /Telegrafi/

Reply